Friday, October 26, 2007

Zoitica, esti barbata!

Descoperirea saptamanii: de departe, cel mai promitator nou blog din ClujBlogRoll. Ingrediente majore in posturile de pana acum: stil, acel epsilon necesar de imprevizibilitate si, mai ales, elementul "exposure". Un debut de exceptie (perfectibil, dar reusit) a carui implicatie nu poate fi decat "I'll be returning soon, hungry for more" (yep, Anton Ego becoming my alter ego...).


PS. Sa nu ma dezmint :-), totusi: putin mai multa atentie la forma nu ar strica (da, am inteles ca romana e pentru tine a doua limba; in cazul tau, insa, cu foarte putin efort in plus, cred ca ai putea sa scrii textele fara greseala-- si da, practica te va ajuta enorm aici) . Sugestia e evident de prioritate secundara; cata vreme continutul ramane superlativ, you rock!

2 comments:

Anonymous said...

chestia este ca in contrast cu limba maghiara, nu simt diferenta, nu stiu ce e corect si ce nu. daca voi, blogheri cu limba materna romana ma ajutati sa-mi corectez greselile, ar fi foarte fain.

anyway: esti foarte amabil. multumesc pt. cuvintele tale foarte amabile.

Sebi Buhai said...

da, ai desigur dreptate. Vezi tu, noi tindem de multe ori sa ignoram adevarul asta... Okay, voi incerca sa-ti atrag atentia din cand in cand, ca PS-uri la eventualele mele comentarii viitoare; contractul e in baza cererii tale, deci nu o interpreta ca 'excessive zeal' :-).

Dar, sa ma repet: scrii deja foarte bine in romana (asta nu apare explicit in postul meu, dar era motivul in baza caruia spuneam ca e nevoie doar de putin efort in plus din partea ta), asadar e vorba de putine "greseli". Si esential> sunt mult mai interesat de continut. & I want more! :-)